Startsidan

Scoutverksamhet

Tonår

Talludden

Sverige är kanske ett av världens svåraste länder att vara församling i.Det sticker säkert i ögonen att höra för den som tänker på alla miljoner kristna som förföljs och torteras för sin tro. Men våra utmaningar består i att vi har det så bra istället, vi har det så bra att vi inte behöver någonting.

Som säljare var mitt uppdrag att skapa ett behov som kunden inte visste att den hade. Det stämmer kanske när det man erbjuder är Canal Digital för halva priset men inte som församling. Vårt uppdrag är inte att skapa ett behov som inte finns, vårt uppdrag är att täcka det behov som redan finns.

Vem du än är som läser det här så vågar jag med absolut säkerhet påstå att du behöver gemenskap! Alla skall förstå att ni är mina lärjungar om ni visar varandra kärlek står det i bibeln. Vi är en församling som har beslutat oss för att vi ska göra vad vi kan för att älska varandra, varje vecka ses vi och kan konstatera att vi misslyckades med det. Då ber vi Gud och oss själva om förlåtelse och så tar vi åter igen ett nytt beslut. Den här veckan ska jag göra vad jag kan för att älska alla i min församling. Vi behöver fler som tar det här beslutet med oss varje vecka. Därför har vi ett programblad så att du vet när du kan komma.

Vi ses i Tallbackskyrkan.

Pastor Johannes

Åsbro Frikyrkoförsamling · Movägen 2 · 694 60 Åsbro · 0582-510 79